Kedves ifjú pár!

Mindenek előtt gratulálunk, hogy hamarosan elindultok közös jövőtök rögös útján! Nincs is annál szebb, mint amikor két ember összeköti életét.

Őszintén büszkék vagyunk rá, hogy sok alkalommal jelen lehettünk, amint a házasulandók megtették első lépéseiket, első ízben mint férj és feleség. Jó érzés tudni, hogy egy kicsit mi is részesei lehetünk az örömnek, amikor a felvételeket előveszik sok-sok év múlva, hogy gyermekeiknek megmutassák, elmerengjenek a múlton.
A T&T Videóstúdió kiegészítő tevékenységként esküvők, mennyegzők, lakodalmak felvételeinek elkészítését vállalja. Gyorsan, profin és magas minőségben dolgozunk, hála teljesen digitális stúdiónknak.
Nem gondoljuk, hogy Titeket egy esküvői videó fontosságáról meg kell győznünk: aki már látta a, T&T Videóstúdió milyen magas minőségű munkát ad ki a kezéből, az tudja, nem érdemes tovább keresgélnie, jól választ, ha minket választ.

Az elkészített filmet olyan formátumban adjuk át, amilyenben az Nektek a legjobban megfelel. Elsősorban a DVD-t javasoljuk, hiszen olcsó, egyszerű kezelni, és tartós, de akár blue-ray lemezen, sőt, letölthető formában is rendelkezésetekre bocsájtjuk. Utóbbi esetben elég, ha a rokonságot emailben tájékoztatjátok a letöltés helyéről, és máris mindenki élvezheti a felvételeket.

Egyedi áron dolgozunk, amit az igényeitekre szabunk. Keressetek emailben, vagy telefonon, lehetőség szerint minnél korábban a nagy esemény előtt, nehogy éppen foglaltak legyünk!

Ha találkozunk, külön örülünk, ha nem, ezúton kívánunk sok boldogságot, sikeres, hosszú életet, és csodás gyerekeket Mindkettőtöknek!

Elérhetőségeink: Takács Viktor, 9600 Sárvár, Rákóczi 13/E
Telefon: 0630-484-0707
Email: tntvideo@gmail.com
Honlapunk: www.vadasztarisznya.hu