Főoldal arrow A vadászíjász (ÚJ)
A vadászíjász PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Takács Viktor   
2006. július 31.

Image 

Tavaly fogtunk neki elkészíteni első, kizárólag DVD-n, Dolby Digital térhanggal megjelenő filmünknek. Nem sejtettük, mire vállalkozunk, hiszen nagyobb falatnak bizonyult, mint elsőre gondoltuk: az íjászat szerteágazó tematika, rengeteg aspektusból megközelíthető - a vadászíjászat pedig különösen az.
Az szinte egyből kiderült, hogy sok, addig meglévő technikai korlátunkat kell ledöntenünk, ha úgy akarjuk a filmet elkészíteni, ahogy azt szeretnénk, és ahogy azt egyáltalán érdemes. Az eredmény alapján, majd Önök döntik el, ez mennyire sikerült, mi hiszünk és bízunk benne, hogy jól.
Ahogy haladtunk a forgatással, jól látszott, hogy nem tudjuk ezt a témát az elsőként meghatározott, mintegy 50 percbe sűrítve megfelelően tálalni, az túl sok fájó kompromisszumot követelt volna, és ezt nem akartuk. Így két rész mellett döntöttünk, vállalva, hogy dupla munkát veszünk ezzel a nyakunkba.*

 You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

A film elindításával kapcsolatban kaptunk olyan visszajelzést, hogy nem lehet a lejátszást elindítani.

Sajnos technikailag ezen már nem tudunk változtatni , ám az alábbi módszerrel a lejátszás elindíható :

Amikor a Dolbi Digital szignál után megjelenik a tarsolylemez ( a szerzői joggal kapcsolatos felirattal ) akkor többször ill.  folyamatosan nyomkodni kell a fwd ( előre tekerés ) gombot addig, amíg a film el nem indul. 

Időközben megjelent filmünk második része is ( A vadászíjász 2. )  amely az első rész sikerét is túlszárnyalta. 

Ez már csak azért is öröm volt számunkra, mert jelezte hogy a hagyományos vadászati módok közül a vadászíjászat egyre népszerűbb lesz a vadászok körében. 

 

* a változás jogát fenntartjuk! 

Utolsó frissítés ( 2010. december 26. )
 
< Előző   Következő >
RocketTheme Joomla Templates